בניית עצם

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

25/04/2010 | 21:20 | מאת: אסתי

יש לי חוסר שלכשלוש שניים בלסת תחתונה בצד ימין ועוד כשתי שיניים בצד שמאל גם בלסת תחתונה ובלסת עליונה כשני גשרים , אני בת 59, החוסר כבר הרבה שנים לאחרונה רציתי לעשות שתלים ונאמר לי ע"י מספר רופאים שאי אפשר מאחר והעצם מאד מעטה ונמוכה ויש בכך סיכון רב, רופאה אחת הסכימה רק לשתלים קצרים, האם באמת אים לכך פתרון ועלי להסתפק בתותבת? או שיש מה לעשות.

26/04/2010 | 11:31 | מאת: ד"ר יורם רוזן

פתרון של שתלים קצרים יכול לבוא בחשבון

26/04/2010 | 14:25 | מאת: אסתי

האם אין סיכון בשתלים קצרים והאם הם יכולים להחזיק או שאולי זה לטווח קצר יותר

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד