סוכרת ושתלים - כדאי?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

14/04/2010 | 23:46 | מאת: דודי

אני בן 40 ,סוכרתי, מעשן ,בראותי תקינה,חסרות לי 2 שניים קידמיות ושן נוספת מתנדנדת ,יש לי נסיגת חניכיים חמורה ומשום כך על מנת לקבע שתל ,לדעת הרופא אני אזדקק להשתלת עצם, מן הרופא הבנתי שאין טעם לבצע שתלים וזאת מפני שאני סוכרתי ומכאן שהשתל לא יחזיק זמן רב. ברצוני לדעת האם נכון הדבר?האם ניתן לבצע שתלים ?האם כדאי?והאם ניתן יהיה לבצע את התהליך בזמן קצר?

15/04/2010 | 11:22 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לדודי, בלי קשר לשתלים כדאי ומומלץ להפסיק לעשן....לענינו,סוכרת מאוזנת אינה מהווה התויית נגד לשתלים כך שלא נגזר גורלך לשאת תותבות,כ"כ גם העישון הינו גורם מזיק אך אינו מהוה התויית נגד לשתלים,יחד עם זאת ישנם פתרונות נוספים במצבך, שווה בדיקה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד