עברתי 6 השתלות ואני מועמד לעוד 2 שתלים,

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

09/04/2010 | 13:24 | מאת: דויד ז.

הבנתי שישנה בעייה ב שתל דנטאלי הינו זמני למספר שנים והשתל "מכרסם" בחניכים ומאוחר יותר צריכים להשתיל עצם. היו לי שני שתלים שהוצאו ובמקומם הושתל עצם ובעוד מספר חודשים אהייה מועמד לשני שתלים נוספים (סה"כ 8 במספר) שאלתי היא:- האם כך הדבר שהשתלים מכרסמים בחניכיים?

13/04/2010 | 12:15 | מאת: ד"ר יורם רוזן

איני מכיר את המושג"שתל מכרסם בחניכיים" שתלים שעברו תהליך ריפוי וקליטה כראוי אינם זמניים ואינם פוגעים בחניכים, ההפך מציאות השתלים מונעת המשך אובדן העצם! בהצלחה, ד"ר רוזן

13/04/2010 | 12:36 | מאת: דויד ז.

שביצעתי לפני כ- 12 שנה, לא הייתי צריך להוציא. מה שנאמר לי שהשתל הקודם אכל לך את החניכיים. שמע זה עסק של כ- 50 אלף שיקום כל הפה. תודה לתשובתך דויד

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד