ביקור מחו"ל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

26/03/2008 | 14:43 | מאת: ירון דואני

שלום, יש לי קרוב משפחה עם בעיה של מחסור בשיניים ואני יודע שבחלק מהשיניים הוא משתמת בתותבות - הוא יכול באמת לעשות השתלות של כמה שיניים ביום אחד ? אשמח לקבל תשובה . תודה.

27/03/2008 | 09:48 | מאת: ד"ר יורם רוזן

התשובה היא בעיקרון כן ,אך היא מותנית בבדיקה וצילומים

23/04/2008 | 13:21 | מאת: עדנה

שלום עלי לעשות השתלה בחלק הימני העליון של הלסת(שישית?) כנראה שאני צריכה השתלת עצם לפי השיטה הרגילה. האם זה אומר שגם לשיטתך אצטרך לעשות זאת? מה זה אומר לגבי אורך הטיפול במקרים של חוסר עצם. (למרות שעדיין לא עשיתי ct.) האם השתלה בשיטה שלך זולה יותר? תודה לקוחה פוטנציאלית

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד