חצי שפה תחתונה רדומה וחצי סנטר

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

01/02/2010 | 23:25 | מאת: ציפי

לדר' שלום! עברתי 3 עקירות של שיניים קדמיות תחתונות. לאחר שבוע עברתי 3 שתלים בצד ימין תחתון של הפה. אחרי שבועיים עברתי טיפול שורש בשן קדמית תחתונה שכדי להרדימה עברתי כ- 3 זריקות שבעת ההזרקה האחרונה הרגשתי כאב חזק. לאחר שבוע הרגשתי שחצי השפה התחתונה וחצי הסנטר מתחתיה רדומים. הרופא שלח אותי שוב ל- CT לראות את מצב השתלים ולא נראתה שום פגיעה בעצב. היום כחודש וחצי לאחר טיפול השורש אין שום שינוי במצב. חצי השפה והסנטר עדיין רדומים. הרופא טוען שזה יעבור. השאלה האם זה בכלל יעבור ומתי? האם קורים מקרים כאלה. אני מאוד מאוד מודאגת. מצפה לתשובתך, תודה!

02/02/2010 | 08:47 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לציפי, אפשר להבין מדבריך שבעת ההרדמה נפגע העצב ,מה מידת הפגיעה ומה מידת ההרדמה בשפה ובסנטר,האם היא חלקית או מלאה ?ברב המקרים זה עובר, אך זהו תהליך שלוקח זמן.בהחלט דברים כאלה עלולים לקרות.רפואה שלימה!ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד