ניתוח הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

06/09/2009 | 13:48 | מאת: אריק

לצורך השתלת שן מס 26, נאמר לי שנדרש הרמת סינוס והשתלת עצם, קיבלתי מספר הצעות. ישנם רופאים שאומרים שאני צריך לעשות הרמת סינוס פתוחה ואחרים שאומרים שאני יכול לעשות הרמת סינוס סגורה, שעלותה נמוכה יחסית, איך ניתן לבחור בסוג של טיפול והאם יש סיכון בבחירת הפיתרון הזול (הרמת סינוס סגורה)? והאם ניתן להימנע מהרמת סינוס בכלל?

06/09/2009 | 16:17 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אריק שלום:אני מבין שהשן החסירה היא בין שתי שיניים,לכן אם קיים חוסר גובה עצם(10 מ"מ)יש צורך בהרמת רירית הסינוס.במידה ויש 5 מ"מ גובה עצם אז ניתן להשתמש בטכניקה הסגורה,אם גובה העצם פחות מ-5 מ"מ נשתמש בטכניקה הפתוחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד