שן חלבית - ניב

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

11/07/2009 | 07:23 | מאת: יעל

יש לי ניב חלבית (השן היחידה שלא נשרה לי בילדותי). בעקבות חור בשן, רופא השיניים עשה לי טיפול שורש וסתימה. בשל כך כיום הניב כבר לא כל כך יציב. 1. האם יש אפשרות לבצע השתלה במקום ניב זה? 2. האם ניתן לבצע השתלה בזמן הריון, או כדאי לדחות לאחר הלידה?

12/07/2009 | 19:43 | מאת: ד"ר יורם רוזן

בדרך כלל כאשר קיימת ניב חלבית, הניב הקבועה כלואה בלסת, אלא אם כן נעקרה בעבר, לכן חשוב לוודא את מיקום השן הכלואה לפני תהליך של השתלה. באופן אישי אמליץ לבצע שתלים לאחר הלידה. באיחולי לידה קלה ובזמנה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד