עקירות ושתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

26/05/2009 | 22:14 | מאת: מתלבט

שלום, אני בן 62, עם סוכרת (מאוזנת),לחץ דם גבוה, נוטל אספירין 350 מ"ג ליום. עקב נסיגת חניכיים אני נאלץ לעקור את השיניים כי החניכיים מודלקות, רופא השיניים מציע לעקור את השיניים ולמלא את העצם ואת שתי הפרוצדורות הוא רוצה לעשות באותו ביקור. אני חושש מכך ורציתי לשאול אם מומלץ יותר לחכות אחרי העקירות, לוודא שאכן התנקה הזיהום ולאפשר לחניכיים תקופת החלמה לפני שממלאים את העצם, ואם אני אמור לצפות דימום משמעותי במהלך הטיפול (עקב האספירין).בנוסף האם יש סוג שתלים מומלץ יותר מאחרים. תודה רבה

27/05/2009 | 14:32 | מאת: ד"ר יורם רוזן

במידה ולא ניתן להתקין את השתלים באותה ישיבה בגלל חסר עצם אז אפשר לבצע השתלת עצם באותה ישיבת עבודה.יכול להיות שתדמם מעט יותר אבל אין חובה בד"כ להפסיק את האספירין.בהצלחה וחג שמח!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד