מה עדיף וסדר גודל של עלות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

21/05/2009 | 13:21 | מאת: רחל

אני בת 53 ולצערי יש לי כבר תותבות .עלי לציין שהם מאד מצלחות וגם לא היתה לי בעיה להתרגל.אני מתלבטת בענין השתלה באם אפשר וגם השיקול הכלכלי הוא גורם חשוב.בתודה מראש רחל{אני אשה בריאה עם מעט לחץ דם} . ]

25/05/2009 | 13:09 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לרחל,נוכחות של שתלים בעצם הלסת תורמת לשמירת העצם לשנים הבאות,ואילו תותבות שנישענות על החניכיים לאורך הזמן גורמות לספיגת עצם כלומר לאבדן של עצם.בהתחשב בגילך הצעיר הייתי ממליץ לך על השתלות שיניים.בהצלחה וחג שמח!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד