התשךות שיניים מידע וסכנות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/05/2009 | 16:58 | מאת: אבי

שלום רב, השאלה נוגעת לאמא שלי, אמא בת 58 ונשארו לה רק שיניים קידמיות ובינתיים היא מטופלת אצל רופא שיניים שרוצה לעשות לה השלת שיניים בחלק התחתון של הפה ובחלק העליון לשים לה משהו (לא יודע איך קוראים לזה) שיכולה לשים ולהוריד מתי שהיא רוצה. האמת אני לא מרגיש כל כך טוב עם זה ורציתי לשאול לגבי השתלות שיניים כמה זה עולה מה הסיכונים אם ישנם אמידע כללי והאם זה כדאי על השתלוה או טיפול אצל רופא שיניים. תודה רבה

24/05/2009 | 16:36 | מאת: ד"ר יורם רוזן

טיפול עם שתלים מהווה איכות חיים גבוהה יותר לגבי עלויות ניתן לקבל לאחר בדיקה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד