לאחר שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

13/05/2009 | 12:04 | מאת: נאוה

אמי עברה ניתוח שתלים בחלק התחתון של הפה. הושתלו לה 7 שתלים בניתוח אחד. כעבור שבועיים, עדיין נותר לה חלק מהפה רדום (שפה עליונה שמאלית וסנטר). רופא שיניים אמר לה כי זה יעבור והיא מאוד מפוחדת שזה ישאר לה לתמיד. השאלה היא, האם זה משהו נפוץ לאחר ניתוח שכזה, יכול להיות שנפגע איזה עצב בפה? אצל מי היא יכולה לבדוק את הדבר? תודה מראש

17/05/2009 | 11:30 | מאת: ד"ר יורם רוזן

חסר תחושה בשפה (כנראה תחתונה)ובסנטר מצביעה על פגיעה עצבית,הפגיעה יכולה להיות חלקית או שלימה ,חולפת או קבועה.כדאי להבדק גם ע"י מומחה לכירורגית פה ולסת

24/05/2009 | 18:15 | מאת: מומחה

למה? בנושא שתלים כל רופא הוא כמו מומחה..... או שאולי לא?.....

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד