השתלות דנטליות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

04/03/2008 | 11:15 | מאת: תמיר בן ישי

ד"ר רוזן שלום רב, שמעתי על השיטה ALL ON 4 , להוריי יש בעיה עם השייניים כבר שנים , והם די הזניחו את הנושא , אנו מבררים כעת מה עדיף מבחינתם בנוגע להשתלות , שאלתי היא מהי העדיפות של שיטה זו על פני שיטות אחרות.היות וברוב המקומות שביקרנו בהם שיטה זו לא הוצעה לנו כלל. תודה לך מראש, תמיר

04/03/2008 | 12:23 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לך תמיר, יתרונות השיטה הם רבים:אין צורך בהשתלות עצם מקדימות,אין צורך בניתוחים להרמת סינוסים בלסת העליונה,ברב המקרים השיניים הזמניות מותקנות היום ההשתלה כך שאין צורך בתותבות נשלפות עד להתקנת השיניים (3-6 חודשי המתנה),אסטטיקה גבוהה כבר מיום ההשתלה.... ניתן לצפות בתמונות באתרנו www.drrosen.co.il בהצלחה ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד