שחיקת שיניים והשתלה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/03/2009 | 10:06 | מאת: איציק

אני שוחק שיניים בזמן השינה ולא מסוגל לשים בפה סד לילה, כמו כן החניכים שלי מאוד רגישים(בפה שלי יש רק כתרים יחידים והיתר תותבות ושיניים רגילות) כתרים עם גשר גרמו לי בעבר לכיסים דלקתיים תחת הגשר ולא עזרו שימוש ב"סופר פלוס" או "פרוקסה ברש" אתמול עקרו לי שן 14 בגלל מוגלה בבסיס השורש ואני מתענין בהשתלת שיניים קראתי שהשחיקה בלילה יוצרת כוחות אופקיים על השתלים ועלולה לפגוע בהצלחת ההשתלה. מה עושים ?

19/03/2009 | 19:01 | מאת: ד"ר יורם רוזן

מה זה "והיתר תותבות..." לא כל כך מובן,יש לבדוק את הסיבה של "לא מסוגל.."למרות האמור לעיל לאחר התקנת השתל בונים את הכתר בצורה שלא מתנגדת לכוחות האופקיים....

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד