השתלות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

17/03/2009 | 20:26 | מאת: מירה

אני סובלת מנסיגת חניכיים במצב חמור. עברתי לפני כ10 שנים ניתוכי חניכיים, אך מצבי כיום לא טוב, שיני מתנדנדות ואני חייבת לעקור את כולן.בחלק מהלסתות אין מספיק עצם להשתלות. רופא שהתיעצתי בו המליץ לי לעבור השתלה של 4 "ברגי" השתלה, שיחזיקו פלטה שלמה של שיניים. האם דבר זה מוכר לכם? היכן אני יכולה לקבל מידע ויעוץ נוסף בקשר לטיפול שאצטרך לעבור? אני מאד מאד פוחדת,{לכן גם הזנחתי והגעתי למצב זה של הפה} אני בת 55

19/03/2009 | 18:11 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שיטת All on 4 היא בניה של מערכת שיניים שלימה ללסת על 4 שתלים,אשר מוברגת אל השתלים ולא נישלפת,ניתן לקבל מידע באתרwww.drrosen.co.il

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד