השתלות עם שתיי בעיות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

10/03/2009 | 09:23 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 38 מאז ילדותי סובלת מהשיניים בהיותי ילדה טופלתי באוניברסיטת רמת אביב ועברתי ניתוח ארוך ומסובך שכלל שתלים .בגיל 18 הייתי אמורה לעשות שוב טיפול מסובך בגלל שינויים בלסתות אבל הפחד מנע בעדי כיום הפה שלי נראה זוועה השיניים רקובות כתרים נפלו שיניי בינה לא פקעו פניתי לכמה מרפאות אחת אמרה שלא יכולים לטפל בי כיוון שזה נורא מסובך וצריך מומחים בדבר פניתי למרפאה בבית חולים שטענו שלא ניתן לטפל בכל הפה ביום אחד . שתיי בעיות מונעות ממני את הטיפול האחד הפחד מרופא שיניים לכן אני מעדיפה טיפול בהרדמה כללית ליום אחד והשני המחיר שבכל המרפאות העריכו שהטיפול יעלה לי בסביבות 60,000 ש"ח מה עליי לעשות? למי לפנות גם בקשר למחיר וגם בקשר לפחד?

11/03/2009 | 23:34 | מאת: ד"ר יורם רוזן

להתמודד בפחד ניתן באמצעים שונים עד להרדמה כללית,לגבי המחיר צריך לגיס את הסכום שתדרשי לשלם,בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד