מה יקרה עם שאריות מזון שיתקעו בשיטה החדשה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

08/03/2009 | 14:37 | מאת: בת אל

מטרידה אותי המחשבה מה יקרה עם שאריות מזון החודרות בן המרווחים בשיטה שלך. ואם יש לכך תפעות לוואי של הגיינה וריח לא נעים. במידה וזה קיים איך מתמודדים עם הבעיה ואם אני בכוחות עצמי יכולה בעתיד לנקות לבד יורם חשובה לי תשובה ברורה כי זו הדילמה האחרונה שלי לקבל החלטה לבצע השתלות אצלך

08/03/2009 | 16:07 | מאת: ד"ר יורם רוזן

בשיטת All on 4 מרכיבים מערכת שיניים מוברגת לשתלים וצמודה לחניכיים בד"כ ללא מרווחים, אך ניתן לניקוי באמצעים שונים כמו water pick ,צחצוח ,שטיפות .....

28/09/2012 | 22:41 | מאת: דרור

אנחנו לפני קבלת החלטה וההטלבטות היא גדולה. תודה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד