טיפולים מורכבים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

24/12/2008 | 14:02 | מאת: לבנה

יש לי טיפולים מאוד רציניים לעשות ומרוב פחד אני דוחה זאת כבר שנים, ההתלבטות היא בין השתלות לבין גשרים, הבנתי שלאחר השתלה יש קושי לתפקד מספר ימים והכאב נורא, השתלה היא גם יותר יקרה מגשר, אני לא יודעת מה להחליט ויש לי בערך 4 השתלות שאני צריכה

25/12/2008 | 15:23 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום ללבנה, ניתן לעבור השתלות שיניים גם בלי כאבים!!! לא חייב להיות יקר יותר טיפול עם שתלים וההחלטה היא לא רק כלכלית אלא היא בראש ובראשונה רפואית, לכן כדאי לשמוע מרופא את האפשרויות הקיימות ואת היתרונות והחסרונות של כל תוכנית טיפול ואז להחליט!!!!!!! בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד