שאלה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

15/11/2008 | 23:00 | מאת: אודי

עשיתי טיפול שניים מבנה וכתר אחרי הטיפול היה לי לחץ בשן הלכתי לביקורת אחרי חצי שנה ונוצר כיס של מוגלה מעל השן המטופלת האבחנה של הרופא היתה שיש סדק בשורש כנראה מאכילת תפוח או משהו קשה אני שוללת את האבחנה של הרופא מאחר ואחרי הטיפול נכנסתי לרגישות בשן ולא יכולתי לאכול אוכל קשה על אותה שן הרופא טוען שצריך לעבור ניתוח והסיכויים קלושים להציל את השן אם הסדק נימצא באורך במידה ואין אפשרותאני צריכה לעבור עקירה ומיבנים חדשים ולהרוס שני שיניים בריאות לאותה שן, וכמובן שכל העלויות שאני צריכה לספוג את כול העלויות לפי דעת הרופא אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש צדק בדיברי הרופא?

17/11/2008 | 09:11 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אודי שלום ,אין מתפקידי להיות בורר,אני מניח שהבעיה הכספית תיפתר.אם אכן יש סדק בשן אז השן היא מיועדת לעקירה, כדאי לבדוק את האפשרות להתקנת שתל באותו אתר מיד עם העקירה ולהימנע מהשחזת השיניים הסמוכות.בהצלחה ד"ר יורם רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד