בטחון בשיטת ALL ON 4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

13/09/2008 | 09:35 | מאת: amir

שלום רב, אני לפני החלטה לגבי השיטה. הסבירו לי שיהיה גשר קבוע על 4 שתלים. היות ושמעתי שייתכן ותהיה בעיה עם השתלים בעתיד האם אז כל השיניים אבודות? כלומר אם ישארו רק 3 שתלים במקום 4 מה יקרה אז?האם יש בטחון שכל השתלים יחזיקו?כי אמרו שאולי כדאי יותר שתלים המקרה ואחד לא יחזיק אז יש את האחרים. לא יודע מה להחליט. נא עזרתך תודה

15/09/2008 | 15:46 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לאמיר שתלים אמורים להחזיק הרבה שנים במיקרים חריגים בהם שתל אחד לא ניקלט או נידחה ,יש להוציא את השתל ולהתקין שתל אחר במקומו.בשלבים מסוימים ניתן להשאיר את מערכת השיניים על 3 שתלים באופן זמני עד לפיתרון הבעיה. הסטטיסטיקה העולמית מראה הצלחה של למעלה מ 98%ברפואה אסור להבטיח הצלחת הטיפול.בברכת החלטה נכונה ושנה טובה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד