שתלים ביום אחד

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

04/09/2008 | 10:03 | מאת: מירי

דוקטור שלום רב אשה עם בת 59 יש לי כתרים בלסת העליונה הקדמיות עברתי צילום פנורמי והרופא אמר לי שעדיין המצב לא רע הכתרים במעט נסוגו מהחניכים והמראה לא יפה וכמן כן זזות לי הייתי מעונינת להחליפן בשתלים של יום אחד . האם אוכל לקבל יותר פרטים ? היכן המרפאה ? ובאם אפשר לקבל פחות או יותר הצעת מחיר ? דבר נוסף התחלתי בכדורי הרזיה שדווח לי שתהיה לי בעיה בהרדמה אשמח לקבל ממך תשובה תודה ויום טוב

10/09/2008 | 08:45 | מאת: ד"ר יורם רוזן

המרפאה נמצאת בנהריה,הצעת מחיר היא פונקציה של תוכנית הטיפול וזאת ניתן להחליט רק לאחר בדיקה יסודית.בברכת שנה טובה ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד