גרורות בכבד

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

02/11/2008 | 12:50 | מאת: rubi

לאחר טיפול כימוטרפי הוברר שהגרורות הכפילו עצמן מה הסימנים של בטן נוקשה, שתןמאוד כהה , תחושת שובע מיימת קלה כהגדרת הרופא מה אנכנו אמורים להבין מסימנים אלו מה ניתן לעשות חוץ מכימוטרפיה

03/11/2008 | 15:16 | מאת: מיכל וייס

שלום רובי לא ברור לי מהשאלה,האם החולה עצמו הוא השואל או בן משפחה. האם החולה שאל את הרופא המטפל שלו,מה הם הסימנים,ומה ניתן להבין מהם? האם החולה בעצמו בקש לשאול את הרופא מה הוא מציע לו לנוכח הסימנים האלה,ולנוכח הגרורות שלא הגיבו לכימוטרפיה? לפעמים קשה לשאול את הרופא,שאלה יותר ברורה,ולפעמים קשה למצוא את הרופא מספיק פנוי,אבל בסופו של דבר,אם מתעקשים,תקבלו תשובה,ואני מבינה שכרגע העדר המידע יוצר חרדה, ועוד: חוץ מכימוטרפיה ניתן לטפל בסימנים עצמם ולהקל על אי הנוחות שאתה מתאר, שלא תדעו כאב וסבל רב מדי, מיכל

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם