שלום

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

05/11/2012 | 19:45 | מאת: נעמה

הי נטע, זאת נעמה. אם את זוכרת שפעם הייתי מספרת לך על אמא ושחלתה בסרטן ועליי. ועכשיו אמא כבר בתקופת החלמה. אבל אני כבר ממש מותשת! אני עדיין לא מצליחה להשתחרר מההרגשה הזאת. אני מרגישה שאני כבר לא יודעת מה לעשות, קשה לי מאוד ואני בוכה הרבה וכמעט כל לילה חולמת חלומות רעים על אמא ועל המחלה ועל כל מיני דברים שקשורים לזה. למרות שעכשיו שזה כבר עוד מעט נגמר עדיין אני לא מצליחה לעכל כלום וכל הזמן אני נזכרת בסיטואציות קשות שהיו לנו מתקופת המחלה וזה עושה לי רע אבל זה באמת לא עוזב אותי. וגם לשתף חברות ןאת אמא לא עוזר לי להרגיש. טוב יותר, אני כבר לא יודעת מה כן יכול לעשות לי טוב. אבל אני כבר מאוד רוצה לעבור את זה ולשכוח את השנה הנוראית הזאת

שלום נעמה קודם כל אני שמחה שאת משתפת אותי, ומספיק אמיצה לספר מה קשה לך. אנשים חושבים שעם אמא בתקופת החלמה אז הופ הכל מסתדר בבת אחת. לא זה לא כך. את כותבת שאת רוצה לשכוח את השנה הנוראית הזו. נעמה לא שוכחים כל כך מהר, , אי אפשר למחוק באחת חרדות, פחד מוות ודאגה שמא יקרה לאמא משהו נורא. את כותבת שאת לא יודעת מה עושה לך טוב, אני מאמינה שרק את היחידה שיודעת מה עושה לך טוב. תחשבי על מספר דברים שעושים לך טוב ושמח בלב, תכתבי אותם לפי סדר שאת בוחרת ותתחילי ליישם לפחות פעמיים בשבוע דברים שעושים לך טוב וביתר ימות השבוע אפשר גם לפנטז במחשבה. המחשבות שלנו יודעות הכי טוב מה טוב לנו.לכל אחד/ת מאתנו יש אינטואיציה שהיא יודעת מה טוב לנו. תתידדי עם האינטואיציה שלך ותזמיני אותה לגלות לך מה באמת טוב לך. זה אולי נראה לך מילים מילים, אך זו האמת כולה וזה עובד נפלא אם לא מתביישיםומתחשבים מה אחרים ייגידו בברכה חמה נטע אני כאן בשבילך

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם