סרטן בכבד

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

21/10/2008 | 18:24 | מאת: ישראל

לחמי התגלה סרטן בקיבה. עבר לפני חצי שנה כריתה חלקית .לפני חדשיים התגלו גרורות די גדולות בכבד. לדאבונינו-השלמנו עם מר גורלו. כיום הוא סובל משיהוקים שמאוד מתישים אותו. האם תופעה זו מוכרת?כיצד ניתן להקל על סבלו?

29/10/2008 | 11:45 | מאת: מיכל וייס

שלום לך ישראל, התופעה הזו מוכרת,ונראה לי שהצוות הרפואי במרכז האונקולוגי ידע לתת את פתרונות "הכי טובים שיש", טוב שאתם מחפשים כל דרך להקל!!

18/12/2008 | 20:35 | מאת: שלמה

יש טיפול קרינתי בשם SIRTEX לגרורות סרטניות בכבדץ טיפול זה מקטין את הגרורות ומשפר מאד את איכות החיים. תתייעץ עם ד"ר בני אלכס מהמחלקה האונקולוגית ברמבם

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם