היכן עושים בדיקות גנטיות?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

06/08/2012 | 10:12 | מאת: קימחי

רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי לגבי - איפה עושים בדיקות גנטיות לחולי סרטן?

שלום קמחי המכונים הגנטיים נמצאים בתוך בתי החולים ואני משערת שצריך הפניה מרופא מטפל או מאונקולוג בברכה נטע מוזר

26/08/2012 | 18:30 | מאת: תמר

בבקשה היכן הכי מומלץ לעשות בדיקה גנטית לנער בן 19 - הומלץ לנו על בדיקה כזו עקב מימצא בריאה. יש לנער עוד שני אחים. מוכנים גם לבצע בפרטי אם עדיף. תודה רבה.

19/08/2012 | 21:26 | מאת: מומלץ

לרוב מעבדות בדיקה גנטית הן בבתי חולים. אבל יש עוד מקומות. אני ממליצה לפנות לאונקו-אינטגרטיב לכל ייעוץ בנושא. זה מה שאנחנו עשינו.. מומלץ ביותר.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם