CLL לימפוציטים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

02/08/2008 | 21:01 | מאת: מודי

התברר שהלימפוציטים שלי הוכפלו ב 4 שנים האחרונות .כנל גם הכדריות הלבנות שלי הכפילו השלישו כרגע משהו כמו 50 אומרים לי שזה כמו מחלה כרונית , לא תוקף מצד שני אני כנראה בחרדה בתת מודע כי ככה בעצם גילתי את זה התקפי כאבי ראש ובסחילות כמו ורטיגו רק כדור הרגעה ליורוון עוזר לי עים ההתפקפים האלה . מה אני עושה למי להאמין מה את ם ממליצים לבד לספר לאימא שלי כי עדין לא סיפרתי לה לא רוצה להפחיד אותה מה אתם אומרים

02/08/2008 | 23:19 | מאת: מיכל וייס

ערבטוב לך מודי, cll היא כנראה בד"כ מחלה כרונית. אני מקווה שיש לך רופא מטפל. האם אתה מרגיש נוח לשוחח איתו ולשאול אותו על התנהגות המחלה הצפויה? בן כמה אתה? מה הסיבה שאתה לא משתף את אמא בעובדה שיש לך cll? לפעמים מתעורר ומתגבר מתח,דווקא כי לא יודעים ולא מבינים את המחלה. lorivan הוא כדור להרגעה,אבל אם אין סיבה אמיתית לדאגה,אז יש דרכים נוספות להפחית את החרדה. אני מאד מזמינה אותך לכתוב לי עוד,או להתקשר אלי ל- 0528072221 מיכל וייס

02/08/2008 | 23:50 | מאת: מודי

אני בן 37 גלתי את המחלה בגלל אותם תחושות חרדה ורק ואני מדבר אחרי חודשים וקצת אחרי שגליתי את המחלה גילית שרק לוריון עוזרלי נגד הכאבים למה לספר לאימא שלי לא יודע? כדאי? אני אתקשר אליך בכייף מחר בנוסף לחרדות אני די עצבני לאחרונה ופוטרתי מהעבודה כאיש תמיכה לכן החרדה לא יוצאת מימני אני מחפש עבודה אולי מישהו יכול לעזור .

20/03/2009 | 00:43 | מאת: מודי

מיכל שלום עדין לא סיפרתי לאימא שלי עברתי סידרות גיהנום מהרופאים הצלחתי לחזור למצב בריאות ועצירה של התקדמות המחלה והכול לבד איפלו תכאבי הראשוחולשה מצאתי פיתרון לבד מה נישמע

31/03/2009 | 19:00 | מאת: דרור כפיר

היי מודי שלום שמי דרור ונמצא בטיפול כימוטורפי של FCR , מענינת אותי איך עצרת את התקדמות המחלה זו מחלה כרונית ?? האם הורדת את רמת הכדוריות הלבנות ?? דרור

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם