היום נחת עלי הבום ואני אומללה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

23/07/2008 | 15:10 | מאת: ציפי

זקוקה לתמיכה ואינני יודעת מה לעשות שמי ציפי אני בת 64 עוד מעט. תמיד פחדתי ממחלות במיוחד סרטן מאחר ולפני 20 שנה בתי בת ה-12 נפטרה מהמחלה. והיום נחת עלי הבום. הייתי אתמול אצל רופא עיניים בגלל ירידה בראיה וקטעים שחורים שאני רואה . הרופא בדק ושלח אותי דחוף לצילום עיניים, היום בבוקר הוא התקשר ושאל אם עברתי פעם ניתוח אונקולוגי , הוא אמר שהצילום נראה לא טוב. רצתי מיד למרפאה והוא אמר לי ששתי העיניים שלי נגועות בגידולים שהם למעשה גרורות.מחר אני אמורה לעשות אולטראסאונד לעיניים, ומה הלאה? איך מתמודדים ? איך אומר לבנותי? מאז שבתי נפטרה זהו נושא מאד רגיש אצלינו. מהעושים למי פונים? אני ובעלי יושבים בבית ביאוש מוטרף והרבה סרטים איומים חולפים לי בראש. אניזקוקה לעזרה ציפי

27/07/2008 | 10:19 | מאת: מיכל וייס

שלום לך ציפי, אנח מקווה שהמילים שלי ,למרות שלא הגיעו מיד,יפתחו בינינו פתח לדבור מתמשך בדרך שאת עוברת היום. אני מניחה שבימים הראשונים היה בלבול וסערת רוחות קשה,ובעיקר מצב רוח קשה ביותר,והצפה של זכרונות כואבים. אני מקווה שבימים הקרובים,יהיה לכם יותר מידע,ותכניות לטפול, ותוכלו לפחות להערך,לפי משימות וסדר יום ברור. חשוב מאד ,לדעתי, שתשאלו שאלות ברורות ומפורטות על תוכניות הטפול,ומה נדרש מכם לשנות ביוםיום. חשוב לשאול אם את צפויה להרגיש לא טוב,כמה ומתי, ואיך יסייעו לך. אני מבינה שעברתם כאב חד ביותר במחלתה של בתכם,ומקווה שאתם הצלחתם ,ולו במעט, להמשיך את חיי המשפחה והילדים הנוספים. נסי להזכר,מי ומה היו מקורות הכוח שלכם אז. אני בד"כ מאד מאמינה, שבני המשפחה הם מקור כוח וחשוב לדבר איתם ולשתף אותם... את מוזמנת לכתוב עוד וגם להתקשר מיכל 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם