סרטן לבלב

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

23/05/2011 | 16:06 | מאת: אנה

שלום, לפני כחודש גילו אצל אבא שלי גידול בראש לבלב. הוא היה מועמד לניתוח ויפל. אך לפני כמה ימים במהלך הניתוח התגלה שהכבד שלו מלא בגרורות ושהוא לא נתי. פרוגנוזה שלו לא טובה. אמא שלי לא מצליחה להתמודד עם זה ואני מרגידה שהכל נופל עלי ושהכוחות שלי נסמרים. אני מחפשת עזרה, תמיכה וכל דבר שקיים. פניתי לאגודה במלחמה בסרטן, שם הציעו לי קבוצת תמיכה שהיא פעם בשבועיים. לא הצלחתי עדיין להגיעה לשם. אנחנו מחיפה, לאן אני יכולה לפנות עוד לקבל עזרה?

שלום אנה לעמותת חוסן יש קבוצת תמיכה בקריות , את יכולה להכנס לאתר של חוסן או ח.ס.ן לקרוא על העמותה, לראות מה היא מציעה ואז להחליט אם את רוצה לנסות להשתתף בקבוצת תמיכה שמתקיימת כל שבוע הנמחה היא איש מקצוע מתחום בריאות הנפש והקבוצה מאוד מסייעת. באתר תמצאי את כל הטלפונים הנדרשים בברכה נטע מוזר אל תהססי לפנות

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם