מחדל מחלקת המטולוגיה תל-השומר

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

06/12/2010 | 12:08 | מאת: rv

אין לי שום טענות לגבי הצוות של האחיות והרופאים שעושים את מלאכתם על הצד הטוב ביותר. אך יש לי טענה חמורה כלפי מי שמנהל את המחלקה אשר מקצה 3 אחיות במשמרת לילה בין 23:00-7:00 על 24 חולים מאוד מורכבים וללא שום כוח עזר. כיצד מגדירים את המחלקה לאחת הטובות ביותר בעולם יוצאים בפרסומים ללא צרכים אלמנטרים למטופלים. דוגמא מתיעוד 05.12.2010 - עקב ירידה בספירות אימי חטפה דלקת ריאות חריפה, הבגדים שלה היו רטובים ובמשך 3 שעות לא היה כוח עזר להחליף לה בגדים (מחדל), ושוב אני חוזר האחיות עושות את מלאכתם ונלחמות סביב השעון. אני במקרה מנהל חברת פרסום באינטרנט ומתכוון להפיץ את המחדל בכל הפורומים והאתרים בעולם אודות המחלקה. אשמח לקבל מענה בנידון ומי הם האחראים לנושא. תודה,

08/12/2010 | 08:50 | מאת: מיכל וייס

שלום לrv קשה לנו מאד להשאיר בן משפחה בבית-חולים,כשהוא חסר אונים.יש לנו רצון חזק מאד לדעת שהוא יטופל כאילו שאנחנו לידו,וכשזה לא קורה,זה מכאיב לנו מאד. אני יודעת,גם ממה שאתה כותב,שהצוות הוא מסור מאד,ולכן הייתי מבקשת מהם לדעת איך אפשר לצמצם מצבים של חוסר במענה. אני בטוחה שאם תשוחח עם האחות האחראית,יהיה לזה אפקט יותר מעשי,מאשר לתפוצה העולמית. מאחלת לאמא בריאות טובה

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם