לוקמיה T-ALL לידלדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

31/05/2010 | 15:58 | מאת: אשר

שלום לכולם בתי בת שלוש וחצי מטופלת מזה 7 חודשים ואנו לקראת סוף הטיפול בסיום יש צורך בהקרנה עקב היותה T-ALL או זריקות בבית חולים שמטולת מצדדים בהקרנה (לפי פרוטוקול) האם יש מקרים שנתקלתם אשמח לקבל מידע בנושא ,מה ההשלכות להקרנה בעתיד אני מודע שאין הרבה מקרים מהסוג הנ"ל בברכה ומצפה בדחיפות אשר

שלום אשר לדאבוני איני יכולה לתת לך תשובה מספקת לשאלתך לדעתי רק המחלקה בה ביתך מטופלת יכולה להיות כתובת לשאלתך בברכת החלמה מלאה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם