אשתי חלתה בסרטן סרקומה בחודש התשיעי להריונה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

14/03/2010 | 18:45 | מאת: יעקב מילשטיין

שלום רב, יש לי שני ילדים מקסימים, שהם בת 11 ואראל בן 8. כמו כן, אשתי בחודש תשיעי ואני מצפה לתינוק קטן. לאשתי התגלה סרטן מסוג סרקומה ליאומיו גרורתי שהתפשט מהבטן שבה המקור 9*8*7 ס"מ לריאות, לעצמותף ללימפות ולגב. התחלנו טיפולים כימותרפיים מסוג אדריאמיצין ובסה"כ תופעות הלוואי נסבלות. ביום שילשי שבוע הבא תתקיים הלידה באופן ייזום, כרגע מתלבטים אם זו תהיה לידה רגילה או קיסרית. לי לא ברור מדוע ההתלבטות מכיוון שמבחינה פיזית אשתי לא תעמוד בלידה. אני מחפש פורום שיתאים לילדים שלי כדי לתת להם במה להבטאות. האם מישהו מכיר פורום כזה? הם שותפים מלאים למה שקורה ובעיקר למחלה אולם אין הם מוכנים למצב קיצוני קרי מוות. יש למישהו רעיונות, אשמח לשמוע. האי מייל שלי: [email protected] הנייד 054-6791145

שלום יעקב השותפות של הילדים שלך במה שקורה חשובה ונכונה אני לא יודעת על פורום שמיועד לילדים, אם תרצה אדבר איתך טלפונית או במייל שנתת. בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם