לוקמיה CLL

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

06/05/2009 | 12:04 | מאת: ענת

לאחותי יש לוקמיה CLL/ שלב A. מרקר 7000 וע"פ חוו"ד יש מגמת עליה במרקר... אשמח לקבל כל אינפורמציה בנושא,וכן לדעת איזה סוג מרקרים עושים ללוקמיה CLL?

07/05/2009 | 09:21 | מאת: מיכל וייס

שלום לך ענת, מחלתה של אחותך מוכרת היום היטב ויש השגים טיפוליים טובים. זהו כמובן מידע כללי ביותר,ואני משערת שאת מעונינת לדעת יותר על מחלתה הספציפית של אחותך. אני מאד מקווה שאחותך מטופלת במרכז רפואי,וע"י רופא מומחה בתחום זה, ותמיד נראה לי נכון להציג בפניו את השאלות. מידע כללי מדי ,שאיננו מתייחס לאדם על כל פרטיו, עלול להטעות, או להגביר חרדה ואי וודאות. אם אתם מתקשים לשאול את הרופא המטפל,אוכל להדריך אתכם איך נכון לעשות זאת. חשוב לי עוד להרחיב ולומר,שאחותך צריכה להיות שותפה לקבלת המידע,כי תמיד עדיף שלא יהיה מידע רק לחלק מהמשפחה. ארחיב ככל שתבקשי, מיכל 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם