כנס רפואי בנושא סרטן שחלות וסרטן שד ולנשים בסיכון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

11/10/2015 | 10:47 | מאת: עמותת ברכה - התמודדות והקטנת הסיכון

אנו נרגשות להודיע שהכנס השנתי של עמותת ברכה יערך ב 29/10/2015 בין השעות 10:30-18:30 במרכז הכנסים באשקלון. כל הפרטים בהזמנה באתר של עמותת ברכה: http://bracha.org.il/kenes2015.asp הכנס מיועד ל: משפחות עם הרבה מקרי סרטן במשפחה נשים בריאות בסיכון גבוה לחלות גברים בריאים בסיכון גבוה לחלות נשים עם סרטן שד תורשתי נשים עם סרטן שד גרורתי נשים עם סרטן השחלות עובדי מרפאות ובתי חולים סטודנטים

מקוה שהכנס היה יעיל ומוסיף

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם