קריסת כבד לחולה סרקומה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

20/10/2014 | 19:34 | מאת: נ

אחרי אין סוף טיפולים ללא הצלחה לטיפול בסרקומה התברר כי גם הכבד קרס. מה השלב הבא??? יש דרך להתמודדות? השתלת כבד?

שלום נ בפניה שלך מוצגות שתי שאלות שאלה אחת רפואית לגבי השתלת כבד, שרק הרפואה יכולה לענות עליה בדייקנות ושאלה שניה לגבי התמודדות. אתר זה עוסק בסיוע לאנשים להתמודד עם ההשלכות של מחלת הסרטן על החולה ועל משפחתו, קרוביו, ידידיו וחברים. מאחר והשאלה שלך על התמודדות אינה ממוקדת איני יודעת מה היית רוצה. ברצון אתיחס לכל פניה ושאלה שלך בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם