טיפול בקרקפת-פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/03/2016 | 17:38 | מאת: דנה

שלום רב, אשמח להתייעצות: איזו משחה מומלצת לקרקפת (במצב של פסוריאזיס בשילוב דלקת פרקים, בת 69). בקרקפת יש מעט קילופים, ורובה כמו חול . כרגע משתמשת כבר כמה חודשים בסליקלירן אך לא כל כך מועיל. ידוע לי שיש איזה שמפו לקרקפת. אשמח לדעת את שמו והאם מצריך מרשם רופא. כמו כן שמעתי על תכשיר של פסומדיק (קאמדיס) לקרקפת. אשמח לדעת האם יעיל. תודה רבה

26/03/2016 | 13:20 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

השמפו ככל הנראה שאת מתכוונת נקרא אלפוסיל בכל מקרה כל תכשיר יש לבדוק באופן פרטני לגבי מידית יעילותו עבורך. בכל מקרה איכות התכשירים לטיפול מקומי בבעיה העורית אינם מועילים לבעיה המפרקית דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין