גירודים וסימנים אדומים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/03/2016 | 13:12 | מאת: אור

שלום, יש לי כבר הרבה חודשים תופעה של גירודים וסימנים אדומים בעור בכל מיני מקומות בגוף, בעיקר אחרי גירוד או נגיעה בעור והיו הרבה מצבים שאפילו בלי נגיעה צץ סימן אדום בעור. זה קורה מדי פעם (כמה ימים) ולא כל יום. עשיתי בדיקת אלרגיה, היתה תקינה. בשביל להרגיע את הגירודים אני לוקח אריוס או טלפאסט וזה נרגע עד ליום שאחרי או לפעם הבאה. יש דרך לאתר את המקור בכל זאת? (כי הרופא עור שלי טוען שלא ולהמשיך עם הכדורים במקרה הצורך...) יש לציין שיש לי פסוריאזיס ולכן מאוד חשוב לי למנוע את הגירודים כי הגירוד יכול לגרום לעוד מקום עם פסוריאזיס...ואני ממש לא מעוניין שזה יקרה...

09/03/2016 | 22:31 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מעבר לבדיקת אלרגיה קשה להניח שתמצא את הגורם. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין