סובלת מריח רע מאיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/03/2016 | 10:15 | מאת: שירן

אני סובלת מהפרשות בעלות ריח רע מהנרתיק כבר תקופה מסוימת. לפני מס' חודשים סבלתי מזיהום חיידקי, קיבלתי טיפול אנטיביוטי וזה עבר, וכרגע יש ריח רע, אבל שונה באופי שלו בהשוואה לזיהום החיידקי וגם לא כ"כ חריף. נבדקתי אצל גניקולוג שלא ראה שום סימנים לכך שהזיהום החיידקי חזר, וגם אין עדויות לפטריה. אין גם הפרשות מוגברות או בצבע שונה. זה כאילו שהכול כרגיל, פרט לעניין הריח שממש מטריד אותי. נראה שהדבר היחידי שעוזר זה סבונים אינטימיים, אבל הבנתי שהם ממש לא מומלצים לשימוש... מה עוד אפשר לעשות? תודה

09/03/2016 | 22:33 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אפשר לבצע תרבית לוודא האם קיים חיידק שאיננו מייצר קליניקה מרשימה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין