כאבים באיבר מין שבאים וחוזרים.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/02/2016 | 20:09 | מאת: אבי

שלום דוקטור. הנני סובל כבר 5 חודשים מכאב באיבר מין,הכאב מושך ומעצבן ויכול להמשך כמה ימים וכמו כן יכול לעבור לכמה ימים ולחזור,הכאב ניהיה יותר חזק לאחר קיום יחסי מין. הכאב התחיל לאחר פעילות אינטנסיבית ומאז לא עובר. עברתי כבר 10 אורולוגים מומחים ואף אחד לא יכל אפילו לתת דיאגנוסטיקה! אני דיי מבין כבר שאני אשאר אם הכאב הזה לכל החיים,השאלה שלי אילו משככי כאבים אני יכול לקחת לאורך החיים שיהיו כמה שיותר בטוחים מבחינה פגיעה בכבד ושאר תופעות הלוואי שלהם. תודה רבה!

13/02/2016 | 23:28 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כדאי להתחיל עם משככי כאבים סטנדרטים כאקמול ואופטלגין ולראות את השפעתם. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין