נקודת חן בראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/01/2016 | 15:34 | מאת: דן

שלום דוקטור ברצוני לשאול.. אם יש לי נקודת חן בראש ( משמאל לאוזן) והיא דיי גדולה אך מעט בולטת וברצוני להוציא אותה אם ניתן להסיר אותה בלייזר ללא פגיעה בגדילת השיער? הנני מסתפר בתספורת קצרה והנקודה בולטת וגורמת לי לאי נעימות כמו כן הייתי אצל רופא עור והוא המליץ לי שימוש בלייזר אך רציתי לקבל דעה נוספת תודה מראש!

09/01/2016 | 23:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן בהחלט. אשמח לסייע לך בענין. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין