עיקצוץ וצריבה בעור הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/01/2016 | 16:38 | מאת: שרון

שלום, לפני כחודש וחצי התחלתי להרגיש עיקצוץ,וגרד קל שמלווה בכאב מתחת לפין . רופא המשפחה נתן לי לעשות תרבית שתן+STD ובנוסף נבדקתי אצל אורולוג שלא ראה כלום והמליץ על בדיקה פולשנית לתוך הפין. כמו כן בשבוע האחרון הרגשתי טוב עד אתמול לאחר קיום יחסי מין הרגשתי מיד אחריי עקצוץ בעור הפין וכשאני לוחץ בקצה הפין מרגישים את זה ממש. השאלה היא מה זה יכול להיות ?האם מדובר בדלקת עור הפין למרות שאין בכלל סימנים חיצוניים? תודה רבה

09/01/2016 | 23:58 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין