אקנה רוזציאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/12/2015 | 12:01 | מאת: עלמה

כל רופאי העור שהייתי אצלם אבחנו אצלי סבוריאה. רופא עור נתן לי טבעדרם ואמר להשתמש במשך כשבועיים-שלושה עד שעובר ואם חוזר לחזור על הטיפול ואילו רופאה פרטית אמרה שזה טיפול כבד מדי בשבילי. כשהגעתי לרופאה פרטית אחרי שנואשתי מכל טיפול, היא שלחה אותי לבדיקת דמודקס שלא הביאה ממצאים של סקביאס ובכל זאת נתנה לי טיפול לסקביאס ואמרה שיש לי גם אקנה רוזציאה ונתנה בכל זאת טיפול עם משחה לסקבייאס ביום ומשחה טבעקוטען או פוליקוטן לערב במשך שבועיים. הטיפול עזר ולאחר מכן ביקשה להשתמש בתכשירי לחות וניקוי לעור שמן כאשר הפנים שלי התייבשו וכן הפצעונים חזרו. הייתי אצלה שוב ולא המליצה לעבור לכדורי אנטביוטיקה וטיפול אגרסיבי ושוב אותו טיפול שעבד ואמרה שאם הפצעונים חוזרים להשתמש שוב במשך חמישה ימים בטבעקוטען או פוליקוטן אבל לאחר מכן שוב פצעונים חוזרים. באיזה תכשירים דרמה קוסמטיים תכשירי ניקוי ולחות ניתן להשתמש? איזה סוג עור יש לי שמן, יבש, מעורב. הרופאה המליצה לי על סבועור פורטה שהחזיר פצעונים וייבש את הפנים. איזה שמות של תכשירים וגם לאיזה סוג עור ומה התדירות שניתן להשתמש במשחות האנטביוטיות. אשמח לתשובה. תודה

02/01/2016 | 11:51 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לאור דבריך אשמח לנסות לסייע לאחר בדיקה ואבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין