נבוס שפיץ

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/12/2015 | 21:28 | מאת: יעל

שלום לבתי בת 4.5 הסירו נקטדת חן "לא טובה" בכריתה. התשובה שהתקבלה לאחר בדיקה פתולוגית הנה שהנגע הוסר והאבחנה הינה "נבוס שפיץ" והכירוג שהסיר אמרת שהתשובה תקינה. מצד שני, האינפואמציה המעטה שיש לתופעה זו ברשת מאוד מפחידה עד כי למיטב הבנתי מדובר בסוג של מלנומה של הילדות(?????) אם כך מדוע התשובה נחשבת ל"תקינה"? אודה להתייחסותך. יעל, אמא מוטרדת ומאוד מבולבלת....

23/12/2015 | 21:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

השומה על שם שפיץ אכן ראויה להסרה מלאה ומעקב לאחר הסרתה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין