סבוריאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/12/2015 | 00:31 | מאת: עדי

שלום רב, הרופא אבחן אצלי סבוריאה דרמטיטיס ואני מקבלת טיפול בשמפו אגיספור וטיפות אלוקום לקרקפת. הרופא גם רשם קרם אלידל לשימוש בכתמים אדומים שהופיעו אצלי באיזור הרקות והמצח. קראתי באינטרנט כי הקרם אלידל עלול לגרום לסרטן ולכן אני מפחדת להשתמש בו. האם אכן הקרם מסוכן לשימוש? בנוסף, האם יש קשר בין הכתמים האדומים שהופיעו באיזור המצח והרקות לסבוריאה? תודה מראש, עדי

23/12/2015 | 22:30 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

נסי להסתדר ללא האלידל. יש קשר לכתמים דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין