פטריה בפות אצל תינוקת בת שנה ושלש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/12/2015 | 21:00 | מאת: קטיה

שלום. יש לי תינוקת בת שנה ושלוש, לפני כחודש הופיע אצלה אדמומיות בפות על השפתיים ונקודות כמו פצעים. הלכנו לרופא ,רופאה אמרה שזה פטריה וקיבלנו דרמוקובין ןאחרי 3 ימים שמתי לב שזה עוד יותר גרועה וממש מתפשט לכל השפתיים והמפשעות. מאז כבר קיבלנו עוד כמה משחות שונות וזה נראה ממש עמו כוויה ללא הקלה... עודה לעזרתך

15/12/2015 | 22:31 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

30/07/2017 | 20:23 | מאת: שושי

נכדתי בת 10 חודשים, מזה חודש היא סובלת מפטריה בפות ובשפתיים. הרופא החליף לה כבר 3 משחות, וזה רק הולך ומחמיר.מה אפשר לעשות כדי לטפל בפטריה?

מנהל פורום רפואת עור ומין