כינים וחרקים על הגוף והשיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/11/2015 | 15:16 | מאת: אנונימוס28

שלום רב , אני גבר בשנות ה20 המאורות לחיי . מזה חודש וחצי שאני סובל מגרד ועקיצות בגוף וחודש שאני רואה על גופי ומסביבי חרקים. רוב הגרד והעקיצות מורגשות חזק יותר בשעות אחר הצהריים , הערב והלילה . יש לציין שהוריי סובלים מבעיה דומה. פנינו לרופאים וטופלנו עי המשחות הבאות : לייקליר - 5% פרמטרין, סולפור - 10%, כמה משחות לכינים כמו ריזולט , הדרין , קמומיל וכו. בנוסף הזמנתי משחה שלא קיימת בארץ על בסיס מלתיון 0.5%. נמרחתי במשחות כמה ימים מלאים ללא הטבה משמעותית. יש לציין שריססנו את הבית מספר פעמים. נסענו גם לרחוץ בים המלח מספר ימים ורחצנו גם במי גופרית מספר פעמים שוב ללא הטבה משמעותית. ממה שקראתי והבנתי ישנם משחה וכדורים של אייברמקטין ivermectin שהרופאים לא הסכימו לרשום לי . הרופאים בבית חולים עשו לי משטח בשעות הבוקר שבו גירדו מעט מגופי אך לא מצאו דבר (חלקם אמר שאי אפשר גם ככה למצוא חרקים במשטח ) ולא הסכימו לאשפז אותי ללילה לבדוק ביסודיות את מצבי. יש לציין שאנשים סביבי גם רואים עליי מידי פעם חרקים וזה לא איזה מחלת נפש , יש לי עדים שזה המצב. רואים אותם טוב יותר עם תכשיר כל הגוף בשעות בערב . זה סבל גדול מאוד שגם גורם לבידודי מחבריי ומשפחתי בעקבות העובדה שמחלה זו מאוד מדבקת . רציתי לברר על בית חולים או בית הבראה שמוכן לטפל בבעיות כמו שלי בארץ או בעולם . כמו כן אשמח להפניה לרופא שיעזור לי. הגענו לבעיה ללא מוצא וללא עזרה מהצוות הרפואי. אשמח לעזרה במצב מסובך זה אני באמת כבר אובד עצות. בתודה גדולה

21/11/2015 | 20:43 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ייתכן שעליך לפנות למיון באחד מביהח. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין