עור יבש וחסר גמישות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/11/2015 | 09:44 | מאת: רות

אני בת 59 וסובלת מעור יבש וחסר גמישות עם קמטוטים בעיקר בזרועות אך גם בשאר חלקי הגוף, האם תוספי מזון כמו אומגה 3/6, ויטמין E ושאר התוספים הנמכרים כעוזרים במקרים כאלה אכן יעילים? תודה

20/11/2015 | 16:06 | מאת: טל

קרם פנים נגד יובש פורץ דרך שין בשום סופרפארם. תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר מחלות עור רמה עולמית. יש לך שם את כל המידע

21/11/2015 | 20:47 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יעילים במידה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין