תגובת לוואי של פרופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

03/11/2015 | 01:27 | מאת: דור

אני בן 25 ויש לי מפרצים מקדמת הראש והרופא רשם לי פרופסיה. הוא אמר שכדי לראות האם היא עובדת חייבים להשתמש במשך 9 חודשים, ושיכולה להיות תופעת לוואי של ירידה בחשק המיני. עד כמה זה נפוץ והאם זה הפיך באופן מידי אם מפסיקים להשתמש? והאם באמת יהיו תוצאות טובות לפרופסיה האם ניתן להפסיק להשתמש ושהן ישמרו או שצריך להשתמש בכדור כל החיים כדי שהן יישמרו?

04/11/2015 | 21:22 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. די נדיר 2. הפיך 3. תוצאות כל זמן שמשתמשים דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

04/11/2015 | 22:50 | מאת: דור

אז חייבים להשתמש לנצח בפרוספיה כדי שהתוצאות יישמרו?

מנהל פורום רפואת עור ומין