מחלות עור שחוזרות על עצמם.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/10/2015 | 10:48 | מאת: סרגיי

שלום. כבר 7 חודשים סובל ממחלות עור.לפי אבחנה של רופא יש לי DERMATITIS באזור האינטימי ו-BALANITIS שנמצא על אבר מין. המחלות האלו חוזרות על עצמם באופן קבוע! אדימות בכל האזור האינטימי כולל אזור התחת. וזה לא עובר. כל כמה זמן על האשכים יוצאים פצעים. כל מזע עם עור או תחתונים מאוד כואב. משתמש ב-טרידרם קרם.משקשור ל-BALANITIS אני משתמש ב-קומאגיס קרם. טיפול לוקח המון זמן לפעמים עד חודש וחצי. אחרי שפצעים נעלמים עובר שבוע שבועים ובלניטיס חוזר וכובש עוד יותר שטח של עור. אני לא יודע למה זה חוסר על עצמו כל פעם. אני בדרך כלל בריא ושומר על היגיינה.

04/11/2015 | 21:27 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מה השאלה? דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

03/01/2020 | 11:40 | מאת: אחד שקרא את תשובתך

הבנת הנקרא ורגישות לא למדו בפקולטה לרפואה? מזעזע! בושה של ממש!

מנהל פורום רפואת עור ומין