פרופסיה ותשוקה מינית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/10/2015 | 16:30 | מאת: עומר

היי, אני בן 26 והתחלתי ליטול פרופסיה לפני כשלושה חודשים. בשבועיים האחרונים אני מרגיש ירידה בחשק המיני. אני לא מצליח להשיג תור מהיר לרופא עור ומין, ועד שאראה רופא הייתי רוצה לדעת אם להמשיך לקחת את התרופה או לא. תודה מראש

24/10/2015 | 07:28 | מאת: גיל

תור לרוא עור אינו רלוונטי כאן . תופעת הלוואי שציינת מוכרת וודאית לפרופסיה. מה יועיל לך תור ? מה שאמרתי כאן זה העובדה המוכרת כל אחד שנוטל את התרופה יודע את זה. תבחר בן תשוקה לבן התרופה אין אחרת.

24/10/2015 | 22:36 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

זו אחת מתופעות הלוואי המוכרות של התרופה. תצטרך לבחור מבין השנים דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין