מין אוראלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/09/2015 | 15:50 | מאת: אילנה

לאחר מין אוראלי יש לי תחושה של צריבה בקצה הלשון פצעונים קטנים סגורים בלסת בחלק שהלשון נוגעת. יובש בפה. משטח לשון לחיידקים ופטריה יצא תקין. בן הזוג עשה בדיקות למחלות מין יצא תקין. רופא משפחה נתן כדורי מציצה לפטריה שלא ממש עוזרים. למי לפנות...האם זה אלרגיה...והתחושה הלא נעימה בפה לא עוברת

02/09/2015 | 16:40 | מאת: שיר

אל תמצצי זיין וזהו במקום לחפש פתרון לבעיה שאת יוצרת במו ידייך.

05/09/2015 | 00:05 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח סייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין לייזר ודרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין