דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/08/2015 | 08:59 | מאת: שי

שלום אני חייל בן 19 , לפני כשבוע לקחתי אנטיביוטיקה בשל בעיות בפה (שן בינה) לאחר כמה ימים התחילו לי פצעים בידיים לא התרגשתי מזה הלכתי לרופאה והעא אמרה שזה הרפס והביא לי משחה, אני קניתי כדורי ביו כדי לחזק את המערכת החיסונית של הגוף ולהחזיר את החיידקים הטובים שהאנטיביוטיקה הרגה, השאלה שלי היא מה לעשות חוץ מזה? אני ממש בלחץ אמרו שזה מדבק ויכול להתפשט.. בבקשה זה דחוף

20/08/2015 | 00:18 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

להמשיך בטיפול. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין